Zutate für zwe Persone
Füre Falafel-Teig:
1 Glas gchocheti Kicherärbse
1 Zibele
1 oder 2 Chnoblech
E huufe früsche Koriander
Gmörserete Chrüzchümi und paar Fänchusame
5 Löffle Mähl
Bachpulver
Sauz und Pfäffer und Chilli
Neutrals Ööu zum Frittiere
Rästepfanne:
1 Zibele
Mini - Lattlech
Peperoni
1 Büchsli Maischörner
chlei Ööu
Tomatepüree
Gmüesbouillon
Mango Chutney:
Mango
1 Zibele
1 Chnoblech
1 Chilischote
Früsche Ingwer
Rohzucker
½ TL Koriandersame
1 TL Chrüzchümisame
1 Stärnanis
2 Kardamomchapsle
1 Gutsch Essig
Sauz
Für d Falafel d Zibele, dr Chnoblech und d Chilli fiin schnyde und dr Koriander häckerle, d Same mörsere. D Kicherärbse und aui Zuetate fiin püriere (ig mache das mit em Härdöpfustampfer) und würze.
Für ds Chutney d Mango würfele, d Zibele, dr Chnoblech, dr Ingwer und d Chilli fiin schnyde. Aui Zuetate de zäme e knappi Stund choche u reduziere.
Dr Lattlech viertle und abrätle bis er chlei Farb het, wieder us dr Pfanne näh. Zibele und Peperoni ou abrätle und tomatiere. Nächär dr Mais derzue lääre, dr Lattlech wieder derzue lege und mit Bouillon paar Minute dämpfe.
Am Schluss no d Falafel mit Ööu fritiere und aues zäme hübsch arichte.
…ehrlech, es isch chli e Materiauschlacht, aber sehr fein…..e Guete!
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Gabi (Freitag, 08 November 2024 17:14)
Mmmmm das gseht mega fein us..
Susanne Hofer (Samstag, 09 November 2024 12:12)
Super was du härezouberisch� ganz liebi grüss usem näbu