· 

Malu’s Resten-Falafel mit Mango Chutney

Zutate für zwe Persone

 

Füre Falafel-Teig:

1 Glas gchocheti Kicherärbse

1 Zibele

1 oder 2 Chnoblech

E huufe früsche Koriander

Gmörserete Chrüzchümi und paar Fänchusame

5 Löffle Mähl

Bachpulver

Sauz und Pfäffer und Chilli

Neutrals Ööu zum Frittiere

 

Rästepfanne:

1 Zibele

Mini - Lattlech

Peperoni

1 Büchsli Maischörner

chlei Ööu

Tomatepüree

Gmüesbouillon

 

Mango Chutney:

Mango

1 Zibele

1 Chnoblech

1 Chilischote

Früsche Ingwer

Rohzucker

½  TL Koriandersame

1 TL Chrüzchümisame

1 Stärnanis

2 Kardamomchapsle

1 Gutsch Essig

Sauz

 

Für d Falafel d Zibele, dr Chnoblech und d Chilli fiin schnyde und dr Koriander häckerle, d Same mörsere. D Kicherärbse und aui Zuetate fiin püriere (ig mache das mit em Härdöpfustampfer) und würze.

 

Für ds Chutney d Mango würfele, d Zibele, dr Chnoblech, dr Ingwer und d Chilli fiin schnyde. Aui Zuetate de zäme e knappi Stund choche u reduziere.

 

Dr Lattlech viertle und abrätle bis er chlei Farb het, wieder us dr Pfanne näh. Zibele und Peperoni ou abrätle und tomatiere. Nächär dr Mais derzue lääre, dr Lattlech wieder derzue lege und mit Bouillon paar Minute dämpfe.

Am Schluss no d Falafel mit Ööu fritiere und aues zäme hübsch arichte.

 

 

…ehrlech, es isch chli e Materiauschlacht, aber sehr fein…..e Guete!

Kommentar schreiben

Kommentare: 2
  • #1

    Gabi (Freitag, 08 November 2024 17:14)

    Mmmmm das gseht mega fein us..


  • #2

    Susanne Hofer (Samstag, 09 November 2024 12:12)

    Super was du härezouberisch� ganz liebi grüss usem näbu