· 

Malu’s Zucchetti – Zitrone Risotto mit Cherry Tomate usem Ofe

Das Wetter ist nicht mehr ganz so strahlend, Remo hat eine Magenverstimmung und der Wind fehlt: deswegen Zeit am Anker in der Bordküche zu werkeln...

 

"Und dank dr Aregig vor Andrea sogar mit Foto :-)"

E voilà – Rezept zum 2.

 Zutate für zwe Persone

(so, dass es füre ander Tag no chlei Räste het)

 

1 Zucchetti

1 Zibele (oder no fasch lieber 1-2 Charlotte)

200 gr. Risottoriis

8 dl. Bouillon

2 dl. Wysse

1 Zitrone (Abriib u e Sprutz Saft)

Anke und Oliveöu

2 Chnoblech

Cherry Tomate

No meh Anke

Tou Parmesan- ganz fiin gribe

 

Zucchetti fiin würfele und mit eme Sprutz Öu paar Minute brätle. We sie chlei Farb agnoh hei

uf d Syte steue.

D Cherry Tomate ire Ufloufform mit Oliveöu, Chnoblech u bitzeli Sauz i Bachofe tue.

Itz d Zibele fiin häckerle und mit Anke und Öu aschwitze, när dr Riis derzue tue und o no e chly brätle. Zitroneabriib und e toue Sprutz Zitronesaft derzue tue u sofort mit  Wyssem ablösche.När aafa d Bouillon naadinaa derzue lääre und geng rüere.

Am Schluss d Zucchetti wieder derzue lääre und mit tou Anke und Parmesan fertig mache.

Porbiere nid vergässe, villech bruchts no chlei meh Zitrone. Zum dekoriiere d Tomate usem Ofe obe druf legge.

 

Viu Spass bim Nachechoche und e Guete!

 

 

 

Kommentar schreiben

Kommentare: 0